ANIET & ROB

LAAT ONS JE MEENEMEN

.
Aniet Langeveld

Wanneer verborgen delen aangeraakt worden in een bedding van liefde ontstaat er ruimte voor ont-wikkeling.

– Psycho-energetisch therapeut / Begeleider Vision Quests / Talentenspelcoach / Trainer –

Mijn naam is Aniet Langeveld en ik woon op een fijn plekje in het Brabantse land.

De missie die ik in dit leven op aarde vormgeef, is mensen in contact brengen met hun verborgen delen / onbelichte pijnen om deze samen in het licht te brengen. Zodat mensen steeds meer vanuit hun authentieke Zelf hun leven stromend kunnen vormgeven. Kortom: transformatie door liefdeskracht.

AMAUSET en INNRVOYZ zijn de twee namen waaronder ik mijn persoonlijke missie met passie en bezieling vorm geef.

Mijn missie draag ik uit in helende reizen op verschillende manieren; Kernwoorden die daarbij horen zijn, healing/transformatie, sjamanisme, systemisch werk, begeleiding van persoonlijke ontwikkeling, in een bedding van onvoorwaardelijke liefde.

De missie krijgt vorm in o.a.;

  • Amauset: “Ceremonie bezielde sjamanen drumbouw”, waar ik mensen twee dagen begeleid in het maken van hun eigen bezielde sjamanendrum en de helende reis die parallel loopt aan dit proces.
  • Amauset: “Soul Retrieval”, helende reizen waar we afdalen naar de kern van het probleem om daar te transformeren wat nodig is / of zielsdelen terug te halen waar ze zijn achter gebleven om in het Hier en Nu vanuit heelheid het leven vorm te kunnen geven.
  • Talentenspel, zowel in groepen als 1-op1.
  • Vision Quest Lapland – Women into the Wild.
  • “Trancedans”, een geblinddoekte dans, een transformerende dans naar binnen. De combinatie van muziek, dans en transformatie maakt me heel gelukkig.
  • En dan zijn er nog losse (Amauset) trainingsdagen, bijvoorbeeld over werken met je drum.

Welkom met alles wat er is…
Aniet

.
Rob Hessels

Volg je passies, en het universum zal deuren voor je openen waar je voorheen slechts muren aantrof.(Joseph Campbell)

– Beziel(en)de Levens-, Talentenspel- en Loopbaancoach / Docent / Trainer –

Als coach, docent en trainer draag ik sinds 2009 mijn steentje bij aan de ontwikkeling van mensen en teams. Ik voel me daarbij als een vis in het water.

Het (her)ontdekken van je ware levensmissie, met alle verlangens, passies en talenten die daarbij horen, en dát steeds weer als vertrekpunt nemen, leidt tot een vervuld leven en meer geluk. Geluk dat je vervolgens naar hartenlust en in overvloed kunt gaan delen met de hele wereld. Het is mijn levensmissie om mensen op weg te helpen bij deze belangrijke ontdekkingsreis.

“Jezelf flink tegenkomen” wordt door velen gezien als iets negatiefs, iets dat vooral vermeden moet worden. Zelf heb ik dat laatste ja-ren-lang volgehouden. Inmiddels weet ik beter; mezelf uitgebreid en diepgaand ontmoeten blijkt juist zeer leerzaam, ontroerend, inspirerend en helend. Beetje bij beetje ontdek ik zo steeds meer kanten van de mens die ik ten diepste ben. Mijn zelfinzicht groeit, ik ruim hinderlijke overtuigingen op en ik vind met regelmaat nieuwe, verrassende antwoorden op mijn vraag: “Zeg, wat bezielt mij eigenlijk?”

Naast individueel coachen werk ik graag met groepen. Dat doe ik solo, maar ook samen met mijn Lief binnen INNRVOYZ of met andere co-creators. Last but not least; ik geniet erg van mijn bijdrage als docent in de prachtige Bezielende Coachopleidingen van Adriaan Hoogendijk.

Wat cliënten mij teruggeven over mijn werk, is dat ik mensen liefdevol-confronterend verleid tot het aangaan van hun innerlijke ontdekkingstocht. Ik ben warm, toegewijd, analytisch én intuïtief, spiritueel én praktisch aards… Bezielingscoach in hart en nieren!

En verder? Nou, verder leef ik er bezield op los, o.a. als zeiler, bergwandelaar, geliefde, muziekmaker, ontdekker, kluizenaar, herbergier, mediator, romanticus en (levens)kunstenaar…

Ik ontmoet je graag, met alles wat er is… welkom!
Rob

.

“Sta tesamen maar niet te dicht bijeen…. want de eik en de cypres groeien niet in elkaars schaduw.”

Welkom met alles wat er is! Vanuit deze basis leven en werken wij.

Voorjaar 2017 hebben we elkaar voor het eerst ontmoet tijdens de voorbereidingen van het prachtige festival Hieros Gamos. Twee totaal verschillende levens kwamen samen.

Het leven van Rob kenmerkt zich vooral door vrijheid en reizen naast zijn werk. Het leven van Aniet kenmerkte zich vooral door gebonden zijn, focus en genieten van / de liefde voor haar twee autistische kinderen. Beiden waren we op een punt aangeland waar het leven opnieuw vorm mocht krijgen.

Liefde, Passie, Bezieling, persoonlijke ontwikkeling, reizen, natuur en bourgondisch zijn kernwoorden waarin we elkaar vinden. Beiden voelen we de roep om een deel van onze levensmissie samen te delen, vorm te geven en neer te zetten in INNRVOYZ. De roep om vanuit een bad van liefde mensen mee te nemen in de oorverdovende stilte van de middle of nowhere in Lapland. De roep om mensen voor een Vision Quest mee te nemen de wildernis, daar waar de natuur onze grootste spiegel is. De roep om mensen in contact te brengen met hun persoonlijke levensmissie en met de talenten die daarbij ondersteunen. De roep om mensen dichterbij hun kern te laten komen tijdens Trancedans Deep met cacao.

Het bruist, het beweegt. Onze paden alleen en samen krijgen steeds meer vorm. Nieuwsgierig en bezield volgen we onze voeten en verlangens.

Stap voor Stap…