BLOG | VLOG | PLOG

LUISTEREN NAAR JE INNERLIJKE STEM

THE STORY CONTINUES…… HELING EN INZICHT

Trigger trigger aan de wand, waar ben ik nu weer aanbeland.
Na een rustige nacht, zacht en koesterend, word ik wakker……….. met verkramping in mijn handen en het beeld van de vrouw te paard met schild en zwaard. (nee he!!!)
Hond uitgelaten, koffietje klaargemaakt. Tijd voor stil worden op mijn keukentafel.

Mijn handen trekken krom om de dampende mok met koffie.
Langzaam dringt een metaalachtige geur mijn bewustzijn binnen. Geluiden van pijn en strijdkracht lijken uit het “niets” te manifesteren. Dan worden de beelden in mijn bewustzijn helder. Daar rij ik….. te paard met schild en zwaard, in een tijd die ik zo verafschuw. Bewust van mijn keukentafel ben ik ook daar. Mijn baarmoeder trekt samen.

.

Samen met mijn broeders razen we door het slagveld. Er was maar één doel. Strijden voor het Hoogste Goed. Mijn zwaard trof doel na doel……geen mens na mens …..maar doel na doel. Zo voelt dat daar. Er is maar één weg …..de weg voor het Hoogste Goed. Een spoor van dood en verwonding achter ons latend rijden we door. Dit hadden we in ieder geval bereikt. Ik kijk om vanaf mijn paard, zie de “overwinning”. De boeren die hun eigen gang wilden gaan, die zich niet conformeerden aan het Hoogste Goed weten nu wel beter. Vanaf nu zullen de overgeblevenen zeker gehoorzamen. Weer een stap dichter bij het Hoogste Goed. Mijn baarmoeder trekt samen. Ik voel het, maar luister niet. Het paard de sporen gevend galoppeer ik verder. Het was geen tijd voor een ruimer bewustzijn.

Tranen van afschuw stromen, terwijl ik deze informatie over mijzelf en die tijdgeest ontvang. Geen wonder dat ik niets met deze tijd te maken wil hebben. Terwijl ik liefde en heling verbind met deze “tijd” ploft er een inzicht binnen.

We herleven NU precies dat wat er DAAR gebeurde. Ook nu zijn er “strijders voor het Hoogste Goed”. Strijders die niets ontziend hun waarheid en visie aan de samenleving opleggen in de heilige overtuiging dat het echt het beste is voor iedereen. Alleen gaat het nu niet te paard met schild en zwaard maar met verfijndere methodes. Jeetje wat een doorvoeld inzicht. De regering galoppeert door in hun heilige overtuiging over wat voor hun het Hoogste Goed lijkt.
Compassie doorstroomt mij. De weg in mij is nu open om ook naar hen de liefde te sturen.
………………

1 november 2021
Aniet Langeveld

DE PARELS VAN DEZE TIJD...

De vergrotende trap in taal:
Leuk, mooi, prachtig.
Grappig, grappiger, hilarisch
Goed, beter, best
Vreemd, bizar, deze wereld!!!!

En toch in deze wereld waar mensen elkaar het moraal uitvergroot voor de voeten smijten. Waar mensen tegen elkaar worden uitgespeeld. Oude Romeinse tactieken worden toegepast:
– Verdeel en heers
(QR code, C-p@spoort, v@ccine en @nti-vaccers)
– Geef ze brood en spelen
(dansen met Janssen, toegang tot restaurants)
– angst en onderdrukking
(boetes van 2.000 tot 10.000 bij het toelaten van specifieke bevolkingsgroep)

.

Toch zit in deze wereld een enorme parel.

Het grote innerlijk werk is gedaan. De meest ontwrichtende pijnen zijn getransformeerd.
De triggers die in de relatie, familie, werk, samenleving of het dagelijkse, zijn aangekeken….zijn belicht en verlicht. Ons hobbelige “comfortabele” leven is uitgespeeld.

Tijd voor een level UP. Dit level gaat voorbij aan het leven dat je tot nog toe hebt doorstaan. Laat voelen wat in het hobbelige “comfortabele” leven niet getriggerd kon worden.
Diepgaande angsten worden getriggerd die niets met dit leven te maken hebben maar alles met het bestaan in een andere tijd.

De wereld waarin we nu leven doet dit herinneren. Hoe pijnlijk en prachtig is dat?! Dit geeft ons de kans om innerlijk nog meer ruimte te creëren voor licht. Dit geeft ons de kans om innerlijk nog meer ruimte te creëren voor wie we ten diepste zijn.
En dit licht, het licht dat we ten diepste zijn, is in deze wereld zo nodig om het leven op Aarde te kunnen draaien naar “de nieuwe wereld”.

Hoe ingenieus is de situatie waarin we nu leven in elkaar gefabriekt!!!!!! Te groots voor woorden!!!!!!
Het zwartste zwart komt nu boven en triggert de Pulse tot het creëren van het meeste licht.
Wauw…… ik maak een buiging voor “dat wat groter is dan wij”

De nieuwe wereld in wording.
❤️

29 oktober 2021
Aniet Langeveld

LONE WOLF DINNER…

.

Achter mij, binnen in t café dus, wordt Hazes nagezongen op de karaoke-mic. En ik, ik zit lekker in m’n dooie uppie onder de terraskachel. Met een happie en een drankie.

Iets in mij vindt dat ik me nu gekwetst, uitgestoten, benadeeld, enz. zou moeten voelen. Want kloppend lijkt ‘t allerminst.

Maar het is rustig in mij. Hier buiten op t terras hoor ik er precies genoeg bij. En ik hoor er, godenzijdank, ook precies genoeg niet bij…

In liefde… ❤️🙏

17 oktober 2021
Rob Hessels

Ooit, alweer even geleden, in een supermarkt: behoorlijk druk en slechts 1 kassa open… ik was derde in rij… beetje gemor achter me: “nou, ze kunnen best nog een kassa open doen… enz”. Ik draai me om: “we kunnen de tijd ook gebruiken om n beetje kennis te maken ofzo”. Verbaasd lachende gezichten.

Dus ik stel m’n inmiddels topfavoriete kennismakings- c.q. Bezielingsvraag: “Nou, wat maakt jou bijzonder?”. Stilte. Verwarde blikken. Voorzichtige glimlachen. Iemand mompelt: “Tsss… dat zeg je toch niet over jezelf!”

En toen: “dat ik ’n hele lieve moeder ben”. Een andere vrouw: “dat ik tot manager v.h. jaar ben verkozen, en dat ik laatst met alle vrouwen die ooit verkozen werden samen was, en dat een van hen zo’n leuk jurkje droeg en dat we dat zelfde jurkje nu ALLEMAAL hebben gekocht!!”

Toen ging er een tweede kassa open, en was de magie even plotseling verdwenen als dat ie was ontstaan…

2019
Rob Hessels