HET TALENTENSPEL

FOTO'S | ERVARINGEN

"Deze Talentenspel 2-Daagse bracht me een diepe transformatie en een hele andere kijk op mijn leven (koninkrijk) en zijn. Verwondering, verzachting, inzichten..."
.
Peggy Weijgertze
"Deze Talentenspel 2-Daagse bracht mij transformatie en verdieping. Met inzet van de tijdsengel twee dagen compleet ondergedompeld in een veilige ruimte waar alles helemaal blootgelegd wordt, onder de liefdevolle begeleiding van Rob & Aniet. Zonder mitsen en maren de getuigenis afleggen voor mijn eigen zielsmissie. No way back now: Only forward!"
.
Fem Jacobs
"Mijn eigen angsten heb ik aan de kant gezet en ik ben vol in mijn koninkrijk gedoken. Een bijzondere, warme en grootse wereld waar de mogelijkheden oneindig zijn zolang ik in mijn centrum en kracht sta, als koningin van mijn eigen leven met een liefdevolle innerlijke koning ter ondersteuning. Het heeft mij (h)erkenning gebracht, omhulling en een duwtje in de richting die ik zo graag op wil."
Emma Kager
"Jullie creëren samen de veiligheid om compleet uit de comfort zone te stappen. Elke cel van mijn ziel en lichaam is aangeraakt dit weekend. Dank daarvoor."
"Ik heb oprecht genoten van de twee daagse. Zowel de meditaties als de afwisseling van humor en serieuze gesprekken. Ik heb de ruimte ervaren om mezelf te laten zien.. en als kersje op de taart was de omgeving top en het eten heerlijk!"