TRANCEDANS DEEP - MET CACAO

FOTO'S | ERVARINGEN

"In november '21 deed ik mee aan de Trancedans bij de Verbindende Factor, onder zeer kundige, liefdevolle en ervaren begeleiding van Rob, Aniet en Nathalie. Wat een cadeau, wat een heerlijkheid. Ik heb al redelijk wat ceremonies bij mogen wonen, maar deze staat echt bovenaan mijn lijst. Je voelt, ziet en weet dat deze drie weten wat ze doen en de combinatie van oefeningen, sharing, de prachtige gekozen muziek, de opbouw in de muziek en het dansen zelf, samen met de 'space en de energie' die ze hebben neergezet hebben mij heling, plezier en genot gegeven. Ik raad het iedereen aan, dit wil je niet missen. Oh ja, en met cacao, is helemaal een aanrader 😉
.
Ellen Aarts
"Deze Trancedans Deep bracht me een gevoel van verbinding met mezelf en tevens met anderen. De sfeer in de groep was mooi, respectvol en liefdevol. Heerlijk om met gelijkgestemden te zijn, zeker nu. Me laten raken door de muziek en me laten raken in mijn gevoel en emoties. Contact maken met mijn hart een alles wat daarin gevoeld wil worden. Ook mijn oude pijn. Het intense contact tijdens de inquiry met mijn oefenmaatje was heel mooi. Het in verbinding kunnen blijven in de pijn die gevoeld werd bij ons beiden."
.
Ella van der Aa
"Ik ontdekte dat deze Trancedans voor mijn aarding niet zo nodig was als ik dacht..."
.
Hanny Peereboom
"Dansen met een blinddoek om, geheel bij jezelf blijven, niet met de ander bezig maar een dag helemaal voor jou. Wat een ervaring, wat een welkom, met veel zorg en aandacht, een team van 3, begeleiding, je meenemen en dan zelf ervaren wat de muziek, beweging, geluid en geur werkelijk doet voor je lichaam. Wauw! Dit is meer dan luxe, verbinden met jezelf, weer in contact komen met je lijf. Weer een stap dichter bij mezelf mogen komen. Dank, dank, dank."
.
Mariëlle de Vaan