MIJN CO-CREATORS

LUISTEREN NAAR JE INNERLIJKE STEM

B&B ADVENTURES

Bram en Bea zijn 2 enthousiaste avonturiers, die houden van sportieve uitdagingen. Na een 9-tal jaren een eigen bedrijf te hebben gehad in de zeilcharter business hebben zij het roer omgegooid en zijn in 2017 naar het hoge noorden verhuisd. Fins Lapland staat bij Bram en Bea al 10-tallen jaren op nummer 1 als het gaat om sportieve wintervakanties die net even anders zijn dan een standaard wintervakantie.

Vanuit hun splinternieuwe safarihuis in Äkäslompolo (Fins Lapland) bieden zij prachtige winteractiviteiten aan. Denk aan een rendier-, husky- of noorderlicht safari, sneeuwschoenwandeling, fat biking, sneeuwscooter tochten. Alles geheel verzorgd en onder deskundige lokale begeleiding.

Voor INNRVOYZ verzorgt B&B Adventures als lokale partner de logistieke ondersteuning en achterwacht van de Licht & Duisternis Retreat Lapland.

MIRIAM ZWAGA | DE VERBINDENDE FACTOR

De Verbindende Factor… ruimte voor:

  • ontwikkeling & zingeving
  • het atelier (beeldend werken)
  • kunstzinnige coaching & therapie
  • groepswerk (cursussen en workshops)
  • familieopstellingen & rituelen
  • gastdocenten en gastcoaches/therapeuten

Miriam Zwaga over zichzelf: “Ik ben creatief, inventief, ik daag uit en ik verbind. Ook ben ik open, zorgvuldig en recht door zee. ‘Straight to the heart’ in het werk als kunstzinnig coach en therapeut. Ik nodig je dan ook uit om jezelf te ontdekken bij mij in Het Atelier want ‘beeldend werken is de meest krachtige manier om naar jezelf te kijken.”

Voor INNRVOYZ biedt De Verbindende Factor de inspirerende en veilige ruimte die nodig is voor diverse trainingen en workshops. Daarnaast is Miriam gastdocent in de INNRVOYZ training “Innerlijke Man/Vrouw in Balans”. Zij neemt onze deelnemers, op haar geheel eigen wijze, mee in “Picasso – Het Innerlijk Huwelijk”

LINDA KANT | PHOENIXDANCE

Phoenixdance – dans voor transformatie.
Phoenixdance biedt Open Floor Dans aan, open lessen en workshops

Linda: “Met Open Floor Dans bied ik een levendige, vrije en diepe dansbeleving om onszelf te onderzoeken, om volledig aanwezig te zijn in je eigen lichaam, gegrond en gevoelig, levendig en thuis in je eigen wezen. We leren dans en bewust bewegen voor persoonlijke heling en gemeenschapszin. In een wereld die uitdagend is bouwen we veerkracht, compassie en vreugdevolle verbindingen met onszelf, de ander, de groep en het grotere geheel” – ‘We do this to bring some goodness in the world’, zoals een van mijn belangrijkste dansdocenten, Andrea Juhan, zei.

Ik bied een veilige en oordeelloze ruimte, ik luister en ik zie. Ik ben Zachte Wind.

En daarnaast ben ik moeder van twee prachtige jong volwassen kinderen met wie ik graag samen ben. Naast de dans verbind ik me graag met de natuur, lees ik graag en hou ik van gezond koken.

Voor INNRVOYZ gaat Linda als assistent mee tijdens Women into the Wild – Vision Quest Lapland om mede een veilige ruimte te bieden voor de deelnemers, zorg te dragen voor praktische zaken en om de innerlijke mens met haar kookkunsten te voeden.