ROB HESSELS

OVER MIJ

Volg je passies, en het universum zal deuren voor je openen waar je voorheen slechts muren aantrof.(Joseph Campbell)

– Beziel(en)de Levens-, Talentenspel- en Loopbaancoach / Docent / Trainer –

Als coach, docent en trainer draag ik sinds 2009 mijn steentje bij aan de ontwikkeling van mensen en teams. Ik voel me daarbij als een vis in het water.

Het (her)ontdekken van je ware levensmissie, met alle verlangens, passies en talenten die daarbij horen, en dát steeds weer als vertrekpunt nemen, leidt tot een vervuld leven en meer geluk. Geluk dat je vervolgens naar hartenlust en in overvloed kunt gaan delen met de hele wereld. Het is mijn levensmissie om mensen op weg te helpen bij deze belangrijke ontdekkingsreis.

“Jezelf flink tegenkomen” wordt door velen gezien als iets negatiefs, iets dat vooral vermeden moet worden. Zelf heb ik dat laatste ja-ren-lang volgehouden. Inmiddels weet ik beter; mezelf uitgebreid en diepgaand ontmoeten blijkt juist zeer leerzaam, ontroerend, inspirerend en helend. Beetje bij beetje ontdek ik zo steeds meer kanten van de mens die ik ten diepste ben. Mijn zelfinzicht groeit, ik ruim hinderlijke overtuigingen op en ik vind met regelmaat nieuwe, verrassende antwoorden op mijn vraag: “Zeg, wat bezielt mij eigenlijk?”

Naast individueel coachen werk ik graag met groepen. Dat doe ik solo, maar ook samen met mijn Lief binnen INNRVOYZ of met andere co-creators. Last but not least; ik geniet erg van mijn bijdrage als docent in de prachtige Bezielende Coachopleidingen van Adriaan Hoogendijk.

Wat cliënten mij teruggeven over mijn werk, is dat ik mensen liefdevol-confronterend verleid tot het aangaan van hun innerlijke ontdekkingstocht. Ik ben warm, toegewijd, analytisch én intuïtief, spiritueel én praktisch aards… Bezielingscoach in hart en nieren!

En verder? Nou, verder leef ik er bezield op los, o.a. als zeiler, bergwandelaar, geliefde, muziekmaker, ontdekker, kluizenaar, herbergier, mediator, romanticus en (levens)kunstenaar…

Ik ontmoet je graag, met alles wat er is… welkom!
Rob